OVER ONS

De Bada Bing burger is de hamburger die jou genoeg energie geeft om de hele dag lang te dansen op je favoriete festivals. De hamburger waar je de zomer mee viert en waar je gegarandeerd de show mee steelt. Bada Bing is de festivalcateraar waar jij en je bankrekening blij van worden, want wij vinden dat een lekkere hamburger niet duur hoeft te zijn.
We serveren twee soorten burgers. Het leven is al moeilijk genoeg, dus laten wij het vooral simpel houden. De animal burger is een rundvleesburger met onze speciale animal saus. Een huisgemaakte saus waarvan je spontaan een geluksgevoel krijgt. Verder gewoon cheddar, tomaat en ui op een knapperige briochebroodje. Het hoeft allemaal echt niet zo ingewikkeld te zijn. We hebben ook een plantaardig variant van deze burger: de beyond burger. Qua bite, smaak en beleving doet deze juicy hamburger zeker niet onder aan zijn meaty broertje.

Onze hamburgers zijn geïnspireerd op de amerikaanse burgercultuur en de beroemde in-n-out burgers uit californië. Kwaliteit en smaak staan hier op de eerste plaats. Dat hebben we bij onze buren uit la afgekeken, en als je het ons vraagt, is het aardig goed gelukt. Ook is het vlees van de animal burger uniek. Er wordt geen gehakt gebruikt, maar het vlees is gemaakt van biefstukresten. Lekker én duurzaam dus.

waarom burgers beter smaken aan de foodtruck
Bada Bing festivalburger

Rick heeft het altijd onder controle, en zorgt ervoor dat de moraal goed blijft.

Bada Bing logo
InstagramLinkedin
Gyroscoopweg 23
1042 AC Amsterdam
020-7910223
info@badabingburgers.nl