Inspiratie om thuis beter te koken? Luister naar deze podcasts!
In de auto, op de fiets of tijdens het koken een podcast luisteren, wij doen er inspiratie aan op en laat ons het veulen van verschillende kanten bekijken.
Wij hebben 3 podcasts voor jullie uitgekozen waarbij jullie meekunnen kijken in alle ins en outs van het organiseren van een festival. een podcast over een Engelse chef met bijzondere verhalen en een podcast ‘ van restroom to grondstof’.
1. De Gastenlijst Podcast (Food & Festivals)

Wat komt er voorbij in deze aflevering:
– Trends, ontwikkelingen en de toekomst van Food op (meerdaagse)festivals en in de winkel.
– Hoe creëer je herinneringen, blijf je vernieuwen en verbazen.
– VIP-beleving op de festivals.
– Ondernemerschap; voor-tijdens en na corona, hoe zorg dat je niet corona moe
wordt en hoe blijf je jezelf persoonlijk ontwikkelingen.
Nieuwsgierig naar de podcast over de wereld van de festivals? Luister naar de volledige podcast: https://open.spotify.com/
2. Het laatste avondmaal (Samuel Levie)

3, Focusplaza (Van restroom tot grondstof)

Op dit moment wordt wereldwijd één-derde, 1,3 miljard ton, van al het voedsel verspild. Dat is 34 kilogram per persoon! We zijn het allemaal met elkaar eens dat dit moet veranderen, maar hoe doe je dat en waar begin je?
In deze derde aflevering van de Future Foods podcasts praat host Fons Blomhert met Lisa Seebergs en Selma Seddik. Lisa is Conceptmanager bij restaurant Left, een nieuw en innovatief horeca-concept in Utrecht waar de keukenbrigade kookt met overgebleven producten uit de keten. Lisa heeft voor Left gewerkt bij Instock, waar Selma één van de founders van is. Instock is een community en richt zich op het redden van voedsel. Samen met deze dames verdiept Fons zich in een wereld van oplossingen voor voedselverspilling en hoe we dit schaalbaar en toepasbaar krijgen op de gehele voedselketen, luister je mee?
Toch liever het eten laten verzorgen door ons?
Maak keuze uit één van onze catering pakketten of stel jouw eigen catering of deels vegetarische catering zelf samen. Vraag Mister Makan om een advies op maat of geef vooral jouw eigen wensen door. Wij hebben een foodbook waarin al onze catering gerechten en vegetarische gerechten kunt bekijken. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan via onze website, stuur ons een app of laat een bericht achter op het contactformulier.
Benieuwd naar onze vegetarische gerechten?