CATERING

Maar niet alleen tijdens festivals kun je genieten van onze smaakvolle Amerikaanse, Burgers en BBQ gerechten. Ook in de wintermaanden kan je je favoriete burgers kopen en Amerikaanse gerechten eten in een van onze pop-up keukens.

Bada Bing Burgers is niet alleen een Burger foodtruck, maar biedt ook een volwaardige Zuid-Amerikaanse cateringservice aan. Altijd het beste eten uit Amerika, waar en wanneer je maar wil! Vegetarische burgers, bucket fried chicken, of brownies voor de zoete trek – Bada Bing Burgers is de eerlijke cateraar voor ieder evenement. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

BedrijvenParticulierenFestivals
Bada Bing Burgers Festival Menu
Duurzame burgers

‘Geïnspireerd geraakt door In-N-Out Burger in Californië en deze burger komt daar aardig bij in de buurt.’ Dennis van Asselt, Misset Horeca

Hamburgers zijn op de meeste evenementen een belangrijk onderdeel van de food-line up. Wij snappen wel waarom. Om op elk evenement de capaciteit te bieden die nodig is, hebben we onze truck en routing geoptimaliseerd om meer dan 500 burgers per uur te bakken. Dus maak je geen zorgen, ook op de drukkere evenementen kun je samen met al je vrienden je lievelingshamburger scoren.
Bada Bing logo
InstagramLinkedin
Gyroscoopweg 23
1042 AC Amsterdam
020-7910223
info@badabingburgers.nl